Lee Towers vereerd

Lee Towers is ‘buitengewoon vereerd’ met zijn kleine rol in de Trump-video van Arjen Lubach. Arjen Lubach heef met zijn programma, ‘Zondag Met Lubach’, een welkomstvideo van Nederland gemaakt. De video was gericht aan de 45ste president van de US. Het filmpje blijkt inmiddels een groot succes, want hij heeft al 45 miljoen weergaven op Facebook en is ook al 1 miljoen keer gedeeld.

“Ik ga het niet groter maken dan het is, maar het is gigantisch wat er gebeurd is’’, zei de zanger in een uitzending van Shownieuws. Eerst had Lee Towers geen idee wat er aan de hand was. De zin, ‘’In Amerika heb je Trump Towers, in Nederland heb je Lee Towers’’, was voor de zanger uit Ridderkerk volstrekt onduidelijk. Berichten die hij van vrienden en familie kreeg begrijp hij niet. Pas toen hij het filmpje zag begreep Towers ze. ‘’Het is overweldigend, het is wel leuk dat iedereen het leuk vindt’’.

Het introductiefilmpje kwam voor in de uitzending van afgelopen zondag. Het filmpje is gemaakt om Nederland voor te stellen aan Donald Trump. Volgens de presentator van het programma gebeurt dit op ‘’een manier die hem vermoedelijk het meeste zal aanspreken’’.

Niet alleen op Facebook werd het filmpje opgemerkt. Kranten uit Duitsland, Amerika, Denemarken en Frankrijk deelden het filmpje ook met hun lezers. “Een wereldwijde viral is een geweldig begin van het seizoen voor het hele team. Satirische nieuwsprogramma’s zijn naast de zonen van Trump eigenlijk de enige die echt baat hebben bij zijn aantreden’’, was de reactie van Lubach zelf.

Hier de link naar het bewuste filmpje

zondag-met-lubach

Bron foto en gif: Tumblr

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s