The Galaxy tekent bij ACE Agency

Arjen Lubach, bekend als televisiepresentator en muziekproducer, heeft samen met DJ Sacha Harland een contract getekend bij ACE Agency. DJ’s als Martin Garrix, Afrojack en Yellow Claw staan ook hier ook onder contract. 

Arjen Lubach en Sacha Harland vormen samen het DJ duo ‘The Galaxy’. 16 jaar geleden scoorde de televisiepresentator al een hit. Hij nam samen met Janine Abbring het nummer ‘Jelle’ uit. Het nummer was oorspronkelijk als grap ontstaan en is een parodie op het nummer ‘Stan’ van Eminem. Het nummer stond op plek 2 in de Mega Top 100 en op plaats 3 in de Top 40.

In 2015 volgt er weer succes voor Lubach. Hij bracht onder de naam Hartebees het nummer ‘Justified (Sunrise Funk)‘ uit. Oorspronkelijk wist niemand dat hij onder de naam Hartebees dit nummer had uitgebracht. Totdat radio-dj Domien Verschuren erachter kwam dat hij op Deezer vermeld stond als producer. 

ACE Agency gaat nu alle wereldwijde boekingen voor het muziekduo verzorgen. Lubach en Harland laten weten dat ze enorm uitkijken naar de samenwerking: ”Wij zijn blij dat onze muziek nu via ACE een nog groter publiek kan bereiken en zien er naar uit om in dit jaar op zoveel mogelijk plekken te draaien.”

Link naar de video van het nummer ‘Jelle’

Link naar de muziekvideo ‘Justified’ van Hartebees

Bron foto: Tumblr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s