Veranderingen Lowlands festival

Deze zomer is het 25ste Lowlands festival. Dat wordt onder andere gevierd met veranderingen. Festivaldirecteur Eric van Eerdenburg laat weten dat “er een nieuwe vormgeving komt”. Ook gaat het getal 25 een grote rol spelen”.

In een interview met nu.nl vertelt hij een van de reden voor de verandering van de vormgeving. “Een van de redenen is dat we vonden dat het nu een goed moment is om een hele andere stijl aan te nemen. Niet omdat de oude niet goed was, maar we moeten weer een keer flink de wind er onderdoor laten waaien, en zo zijn we met een heleboel dingen aan het kijken op dit moment waarover later meer als het meer presentabel is”.

Van Eerdenburg vertelt ook nog dat het festival naar meer hiphop-acts gaan zoeken. “Dat is niet iets dat we dit jaar hebben ingezet, maar hiphop wint steeds meer aan belang. Voorlopig gaat de kaartverkoop goed, laat de directeur weten aan nu.nl. Tevens denkt hij ook dat hij het festival weer gaat uitverkopen. “Ik denk het wel ja. We zijn nu twee jaar niet uitverkocht”.

lowlands-2

Bron foto’s: Tumblr

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s