Jesse Hughes beschuldigd van doodsbedreiging

Jesse Hughes, de frontman van Eagles Of Death Metal, is aangeklaagd. Hij zou een oude vriend hebben bedreigd met de dood. 

Onenigheid over een vrouw zou de oorzaak voor een ruzie zijn geweest. Hughes zou Andrew Julian Vega (zo heet de oude vriend) hebben gedreigd neer te schieten om hem vervolgens zijn longen door z’n rug te blazen. Tevens gaat ook het gerucht dat Jesse nog een voodoo-pop aan het huis van Vega heeft gehangen, die was doorboord met een mes. In het rood stond de tekst ‘Andy is de volgende’.

TMZ heeft documenten in handen waarin staat dat Vega bang is dat Jesse Hughes hem of zijn dochter iets aan zal doen. Nu heeft de rechter besloten dat Hughes minstens negentig meter bij hem uit de buurt moet blijven.

Dit is zeker niet de eerste keer dat Jesse Hughes controversieel in het nieuws komt. Eagles Of Death Metal is de band die een optreden gaf in concertzaal Bataclan, toen terroristen binnen kwamen en een bloedbad aanrichtten op 13 november 2015. In maart 2016 heeft Hughes zich uitgelaten over de beveiliging van het pand. Hij zegt onder andere gehoord te hebben dat zes beveiligers van de popzaal op de avond van de terroristische aanslag niet zijn komen opdagen. Volgens hem hadden ze daar een reden voor. In een gesprek met Fox heeft hij gezegd dat de beveiligers kennelijk wisten wat er die avond zou gebeuren.  

Eagles Of Death Metal – Whorehoppin’ live op Lowlands

jesse-hughes-2

Bron foto’s: Tumblr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s